دسته‌بندی نشده

معرفی دمنوش برای درمان عفونت ادراری

دمنوش برای درمان عفونت ادراری

پیش از معرفی دمنوش برای عفونت ادراری،  نگاهی کوتاه به تعریف و علل بروز این عارضه بیاندازیم.

عفونت ادراری چیست؟

دستگاه دفع ادرار در بدن انسان، شامل دو قسمت مختلف است. یک بخش دستگاه ادراری تحتانی می­باشد که شامل مثانه و مجرای ادرار می­باشد. بخش دوم، دستگاه ادراری فوقانی است که شامل کلیه‌ها و حالب‌ها می‌شود.

هنگاهی که یک باکتری خارجی وارد سیستم ادراری تحتانی شده و در آنجا رشد و تکثیر پیدا کند، فرد دچار علائم عفونت ادراری می‌شود.

عفونت ادراری در خانم‌ها بسیار شایع­تر می‌باشد؛ زیرا مجرای ادرار خانم‌ها کوتاه­تر بوده و همین سبب ورود سهل­تر باکتری‌ها به سیستم ادرار تحتانی می‌شود.

 

عفونت دستگاه ادراری می‌تواند سبب چه عوارضی شود؟

اگر عفونت دستگاه ادراری تحتانی درمان نشود، می‌تواند به دستگاه دفع ادرار فوقانی برسد و سبب عفونت کلیه‌ها شود.

اگر دارو برای عفونت ادراری مصرف نشود و این عفونت، سریع و به موقع درمان نشود، ممکن است هر چند وقت یک بار برگردد.

 

چه چیز‌هایی سبب بروز عفونت ادراری در افراد  می‌شود؟

مبتلا بودن به بیماری‌هایی که با سیستم دفع ادرار در ارتباط هستند، می‌تواند فرد را مستعد ابتلا به این نوع عفونت کند.

بیماری‌هایی مانند دیابت، سنگ کلیه، ضعف سیستم ایمنی بدن، رابطه جنسی نا سالم، بهداشت ضعیف، عفونت مجرای ادراری شریک جنسی، بالا رفتن سن و… از علل عفونت ادراری هستند.

 

علائم عفونت ادراری دستگاه دفع ادرار تحتانی:

  • سوزش هنگام ادرار
  • تکرر ادرار
  • ادرار با بوی شدید
  • داشتن ادرار خونی
  • تغییر رنگ ادرار
  • احساس درد در زیر شکم
  • احساس درد در پایین کمر
  • داشتن درد به هنگام رابطه جنسی
  • درد لگن زنان
  • درد مقعد در مردان

شدت و تعداد این علائم می‌تواند در افراد مختلف متغیر باشد.

 

علائم عفونت ادراری دستگاه دفع ادرار فوقانی:

  • درد پشت و پهلو
  • داشتن تب و لرز
  • تهوع و استفراغ

 

کسی که دارای علائم عفونت ادراری است، باید چه مسیری را طی کند؟

فرد دارای علائم این بیماری می‌تواند با انجام آزمایش تشخیص متوجه شود که آیا به این بیماری مبتلا هست یا خیر. سپس با توجه به سابقه ابتلا به این بیماری درمان خواهد شد.

بیشتر بخوانید  دمنوش رازیانه برای چی خوبه؟

 

دارو برای عفونت ادراری: پزشک متخصص می‌تواند دارو‌های مناسب جهت از بین بردن این عفونت را تجویز کند. همزمان افراد می‌توانند با نوشیدن زیاد آب به تمیز شدن مجاری ادرار کمک کنند. همچنین افراد می‌توانند با به کارگیری انواع دارو برای عفونت ادراری، باعث تسریع پروسه بهبود خود شوند.

 

برای این منظور می‌توان از انواع دمنوش برای عفونت ادراری استفاده نمود. این دمنوش‌های طبیعی با خواص آنتی باکتریال گیاهان مختلف و درمان گیاهی عفونت ادراری به بهبود افراد کمک می‌کنند.

 

درمان گیاهی عفونت ادراری

دارو برای عفونت ادراری هم به صورت شیمیایی و هم به صورت گیاهی وجود دارد. در ادامه به بررسی درمان گیاهی عفونت ادراری با انواع دمنوش­ها و گیاهان می­پردازیم.

دمنوش برای عفونت ادراری:

انواع مختلف دمنوش برای عفونت ادراری می‌توانند استفاده شوند. با مصرف مرتب این دمنوش‌ها تا چند روز روند بهبودی افزایش پیدا خواهد کرد. در اینجا دمنوش‌هایی که دارای ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن می‌باشند و حاوی مواد تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هستند معرفی می‌شوند.

 

  1. دمنوش زغال اخته: این دمنوش حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین ث می‌باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار کاربردی است.

 

  1. دمنوش خیار (آب خیار): آب خیار، ادرار آور است و نوشیدن آن سبب تمیز شدن مجاری آلوده شده به میکروب هستند.

 

  1. دمنوش آویشن: از دمنوش آویشن برای درمان و بهبود بسیاری از بیماری‌های عفونی استفاده می‌کنند. آویشن دارای خواص آنتی باکتریالی است که سبب بهبود و همچنین جلوگیری از بروز بیماری است.

 

  1. جوش شیرین: این ماده می‌تواند درد و سوزش ناشی از بیماری‌های عفونی را کاهش دهد. طرز مصرف آن به این شکل است که هر روز در یک لیوان آب سرد مقدار یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را حل کرده و میل می‌کنید.
بیشتر بخوانید  آیا مصرف چای سبز در دوران شیردهی مضر است؟

 

  1. دمنوش زنجبیل: زنجبیل گیاهی با طبع گرم است که خاصیت ضد التهابی و سم زدایی دارد. از این رو دمنوش زنجبیل می‌تواند برای بهبود بیماری‌های عفونی کارساز باشد.

 

  1. دمنوش دارچین: دارچین ادویه­ای است که می‌تواند به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک کند و به این صورت بدن را برای مقابله با انواع مختلف میکروب‌ها آماده کند.

 

  1. دمنوش لیمو: لیمو سرشار از ویتامین ث بوده و تقویت کننده بسیار عالی سیستم ایمنی بدن می‌باشد.

 

  1. دمنوش بابونه: این دمنوش با خواص آنتی باکتریال خود، تاثیر بسیار خوبی روی بهبود عفونت‌ها می‌گذارد. همچنین این دمنوش خواص آرام بخشی دارد و با نرم و آرام کردن عضلات، به روند بهبود بیماری کمک می‌کند.

 

  1. دمنوش نعناع: برگ‌های نعناع خاصیت ضد باکتربال دارند و می‌تواند سبب کاهش مقاومت باکتری‌های مسبب عفونت شود. دمنوش نعنا یک دمنوش برای عفونت ادراری به حساب می­آید.

 

  1. دمنوش جعفری: گیاه جعفری که به آسانی یافت می‌شود و در دسترس همگان است، یک سم زدای بسیار عالی می‌باشد و دارای مقادیر زیادی ویتامین ث نیز هست. با استفاده از دمنوش جعفری، سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و همزمان بدنتان را سم زدایی کنید.

 

  1. دمنوش ریشه گل ختمی: دمنوش گل ختمی ‌نیز سبب التیام اعصاب می‌شود و خواص ضد باکتریایی دارد. دمنوش این گیاه می‌تواند عفونت را کنترل کند و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن شود. برای تهیه دمنوش این گیاه می‌توانید هم از ریشه گل ختمی و یا خود گل آن استفاده کنید.

 

  1. سرکه سیب: سرکه سیب منبعی غنی از مواد معدنی به شمار می‌رود و از رشد و تولید مثل باکتری‌های عامل عفونت جلوگیری می‌کند. می‌توانید روزی دو مرتبه مقدار دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان بریزید و میل کنید.

 

  1. آناناس: آناناس در ترکیب خود موادی دارد که می‌تواند سبب بهبود وضعیت عفونت شود.

 

  1. ویتامین ث: مصرف ویتامین ث باعث اسیدی شدن ادرار می‌شود. با مصرف ویتامین ث محیط باکتری‌های عامل عفونت، نامساعد شده و رشد و تکثیر آنها متوقف می‌شود. علاوه بر آن، مصرف ویتامین ث سبب بهبود سیستم ایمنی می‌شود و عوامل بیماری زا را از بدن خارج خواهد کرد.

 

  1. کرفس: کرفس منبع غنی ویتامین ث می‌باشد و می‌تواند به بهبود عفونت کمک کند.

 

  1. دمنوش گشنیز یا تخم گشنیز: مصرف گشنیز از موثرترین درمان‌های خانگی جهت این نوع عفونت است. همچنین این دمنوش سبب آرامش بدن نیز می‌شود.

 

  1. سیر :مصرف سیر برای بهبود عفونت ادراری بسیار عالی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *